Skip To The Main Content

An International Carwash Association event.
Produced in partnership with BBRV, BOVAG and BTG.

 18 & 19 September 2019 @ DE KROMHOUTHAL AMSTERDAM

Car Wash Show Europe

Eerste Car Wash Show trekt 2.100 bezoekers

Oct 09, 2015

De Eerste Car Wash Show Europe, die deze week plaatsvond in RAI Amsterdam trok in totaal ruim 2.100 bezoekers, ruim een verdubbeling van het aantal waar de organisatie op gerekend had. De show krijgt 2017 een vervolg dat ook in Amsterdam zal plaatsvinden.

De Car Wash Show Europe is het eerste evenement in Europa dat volledig is gericht op de autowasbranche. De show werd georganiseerd door de International Carwash Association en bestond onder meer uit rondleidingen bij autowasbedrijven in de regio Amsterdam, productpresentaties, seminars en bijeenkomsten van brancheverenigingen waaronder Bovag Autowasbedrijven.

Van de 2.100 bezoekers kwam 80 procent uit Europa, 15 procent uit Noord-Amerika en 5 procent uit de rest van de wereld. In totaal waren een kleine 90 bedrijven aanwezig op de beurs met een stand.

International Carwash Association ceo Eric Wulf zegt meer dan tevreden terug te kijken op het evenement. “We zijn heel dankbaar voor de vele positieve feedback van de deelnemers, maar we zijn vooral blij dat we een platform hebben kunnen creëren dat zorgt voor een verdere groei van de branche."

“Car Wash Show Europe is een evenement waar ideeën ontwikkeld, gedeeld en versterkt worden. Dat gebeurde zowel tijdens de vakbeurs, de seminars en de bijeenkomsten als in de bus en aan tafel in de restaurants, maar zal ook ver na het evenement doorgaan. We kijken vol verwachting naar het groeipotentieel van de Car Wash Show Europe, maar vooral naar wat dit evenement gaat doen voor de autowasbranche."

Op welke datum de volgende Car Wash Show Europe gaat plaatsvinden wordt binnenkort duidelijk, het zal in ieder geval in het najaar van 2017 zijn.

Read the full article here

Designed for car wash entrepreneurs like you!

Register
  • logo_BOVAG_liggend_fc
  • logo_xl
  • BTGLogo
  • BBRVLogo
Privacy Policy | Contact Us | Terms of Use
© 2015-2018 International Carwash Association, Inc.